5 gode råd til deg som reiser med barn

Det kan være utrolig hektisk å ha med barn på utenlandsreise. Flight Park gir deg en rekke gode tips, som kan gjøre reisen enklere.

reise med barnJuli måned nærmer seg, og det er som kjent en av de travleste månedene for reiselivet. Tusenvis av oss drar på ferie, og en stor andel av oss har med barn.

Å ha med seg barn på reise kan være stressende, og det er derfor lurt å være forberedt. Da slipper du ubehagelige overraskelser, og kan i stedet fokusere 100 % på å slappe av.

Her får du 5 gode råd fra Flight Park, som kan gjøre reiseveien til en behagelig opplevelse for både barn og voksne.

1. Pakk all bagasje i god tid.Slik sikrer du at du får med alt som er nødvendig og og at du holder deg innenfor flyselskapets vektregler. Har du med for mye bagasje kan du bli pålagt ekstra gebyr.

Sjekk evt. fly- eller reiseselskapets nettside for tillatt bagasjemengde, det varierer avhengig av hvem du reiser med.

2. Bestill parkering ved lufthavneni god tid. Kjører du til og fra lufthavnen er det lurt å bestille parkering på forhånd. De fleste parkeringsselskapene blir fullbooket på sommeren, og det er ikke moro å måtte kjøre rundt hele lufthavnen for å finne en ledig plass.

Bestiller du parkering hos Flight Park leverer du bilen din rett utenfor avgangshallen, der en av selskapets sjåfører henter bilen og parkerer den for deg. Ved ankomst får du bilen avlevert på korttidsparkeringen utenfor avgangshallen, bare 50 meter fra terminalen. Da slipper du å frakte bagasje og barn fra parkeringsområdene til terminalen.

3. Reiser du med spedbarn bør du bestille sete ved vinduet. Da blir du disponert for minst mulig uro under reisen, og barnet blir mer avslappet.

4. Sørg for å ha nok mat og drikke til alle. Sultne barn er ikke noe hyggelig. Hvis du tar med mat og drikke på flyet, slipper du å vente på at serveringspersonalet.

Har du større barn er det dessuten lurt å ta med tyggegummi, slik at de ikke får vondt i ørene ved takeoff og landing.

5. Har barna smarttelefon eller nettbrett er det lurt å laste ned spill eller filmer på forhånd. Avhengig av hvor langt dere skal reise, kan det bli litt kjedelig for barna å sitte stille på flyet. Hvis du laster ned spill og filmer før avreise kan barna underholdes med disse, selv om telefonen eller nettbrettet er offline.

Trenger du parkering på Gardermoen, kan du finne priser og bestille parkeringsplass her! Flight Park ønsker alle en god sommer og god reise!

 

Relaterte innlegg