Sommerferien 2017 nærmer seg, og det betyr økt flytrafikk

Vi nordmenn liker å reise om sommeren, og det ses på statistikken over flytrafikk som øker betydelig i løpet av 2. og 3. kvartal.

Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse, at vi her i landet liker å reise. Spesielt om sommeren lenges vi etter solgaranti og behagelig badevannstemperatur.

Vår lyst til å reise om sommeren ses også tydelig på flytrafikken.

Ser vi på fjorårets statistikk, ble det registrert 21 % flere flyreiser i løpet av 2. og 3. kvartal sammenlignet med 1. og 4. kvartal.

Artikkelen fortsetter etter bildet. 

Reisestatistikk fly 2016

Rekordmange flyreiser i mars og april

Hvis man ser på flytrafikken så langt i år, har det vært rekordmange reisende.

«Totalt 4.171.684 passasjerer reiste til og fra Avinors 45 lufthavner i april. Dette er en økning på 3,8 prosent sammenlignet med fjoråret. Hittil i år er trafikken på 15.850.229 passasjerer, en økning på 4,4 prosent. 
28. april rundet Oslo lufthavn for første gang 100 000 passasjerer på én dag.» skriver Avinor i en pressemelding fra mai, 2017.

Fortsetter denne utviklingen kan det bli en hektisk sommer på landets flyplasser.

Bestill parkering ved lufthavnen i god tid

Den økte sommertrafikken merker vi naturligvis også hos Flight Park, hvor vi forventer å bli fullbooket.

Vi vet av erfaring at reisedager kan være lange og slitsomme, og i slike tilfeller er det lurt å ha alt planlagt på forhånd. Hvis du bestiller flybilletter og parkering på Gardermoen i god tid, sikrer du deg en smidig reisevei til og fra Oslo Lufthavn.

Vi tilbyr også parkering for el-biler!

Relaterte innlegg