Intervju med Jørn Hoel: «Derfor bruker jeg alltid Flight Park»

Jørn Hoel er en travel mann som reiser mange ganger i løpet av året. For han er Flight Park en viktig samarbeidspartner som sikrer at han alltid når flyet sitt – også når han glemmer telefonen i bilen.fp-jornhoel-300x225

Som landskjent artist har Jørn Hoel oppdrag i hele Norge. Det gir mange lange reisedager, hvor han må innom Oslo Lufthavn Gardermoen, og her parkerer han alltid hos Flight Park.

«Jeg reiser noen ganger to til tre ganger per uke, og jeg bruker Flight Park hver eneste gang.» forteller Jørn Hoel, som lenge har vært kunde hos selskapet.

«Jeg har vært kunde fra dag én! Jeg kjente gutta da de jobbet i et annet selskap, og da de valgte å starte eget, fulgte jeg dem til det som er Flight Park i dag.» forteller han.

Tillit er en viktig grunn til at Jørn Hoel alltid velger Flight Park:

«Jeg liker punktligheten, og at jeg etterhvert kjenner flere enn bare de som startet selskapet. Det skaper en trygghet. Jeg stoler på Flight Park.»

En ekstra hånd fra parkeringsselskapet

Jørn Hoel husker spesielt én episode, hvor han nesten mistet flyet sitt:

«Det var en gang jeg glemte mobilen i bilen, og løp gjennom sikkerhetsområdet før jeg oppdaget det. Tenkte at nå går alt til helvete, for jeg husker ingen telefonnummer utenat, og dessuten, hva gjør du når du ikke har telefon?

I alt stresset, fikk jeg virret meg tilbake til sikkerhetsområdet, for å se om jeg kom meg ut der igjen. Da jeg kom dit, sto det en hyggelig kar fra Flight Park og vinket med telefonen min. Waow, for en service!

Hadde han vært en kvinne har jeg fridd på stedet! I hvert fall var lettelsen så stor at jeg tenkte etterpå, hvor perfekt «timingen» var fra Flight Parks side akkurat da. Jeg ville mistet flyet mitt, hvis jeg skulle prøvd å få ringt, og fått bilen tilbake osv. For et mareritt. Men Flight Park var der for meg! Evig takknemlig.» forteller Jørn Hoel.

Trenger du parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen i forbindelse med reisen din? Flight Park tilbyr parkering til konkurransedyktige priser

Relaterte innlegg