Flight Park ønsker alle gledelig jul med et godt råd for parkering på Gardermoen

Hvert år reiser tusenvis av nordmenn på juleferie, og det merker vi også hos Flight Park hvor vi opplever stor pågang i bestilling av parkering.

Juleferie, juletrafikkJulen er en hektisk sesong for reiselivet. Hvert år reiser tusenvis av nordmenn og turister inn og ut av Gardermoen Lufthavn. Denne hektiske juletrafikken legger økt press på booking av parkering på flyplassen.

I en høytid som denne blir de beste parkeringsplassene fort booket. De som er sent ute med å bestille ender ofte med en plass som ligger langt unna lufthavnen, og da er det nødvendig med en lengre gåtur eller shuttlebuss. Dette kan være ganske slitsomt for de som reiser med mye bagasje, julegaver og forventningsfulle barn. Folk flest er opptatt av å komme seg fort frem og tilbake med minst mulig styr.

Hos Flight Park vet vi av erfaring at reisedager kan bli lange og slitsomme. Derfor ønsker vi å sende en julehilsen til alle reisende med et godt råd: Bestill parkering i god tid! Slik sikrer du en smidig reisevei til og fra Gardermoen Lufthavn.   

Med Flight Park får du et alternativ som gjør reisen enklere og mer behagelig. Du leverer bilen rett utenfor avgangshallen, der en av selskapets sjåfører henter bilen og parkerer den for deg. Ved ankomst får du bilen avlevert i parkeringshuset, bare 50 meter fra terminalen.

Bestill parkering på Gardermoen gjennom Flight Park i dag og gjør juleferien enda mer behagelig.

Relaterte innlegg